20 resultaten

NHL StendenEducational Needs voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor de Master Educational Needs, die Windesheim verzorgt in samenwerking met NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een praktijkgerichte opleiding met een stevig theoretisch kader.
NHL StendenMaster Content & Media Strategy voltijd 
Are you eager to find out how media content can help organisations and their stakeholders? Would you like to learn how to develop professional content and media strategies? You are in the right place!
NHL StendenMaster Design Driven Innovation voltijd Leeuwarden
Wil jij expert worden in het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken? Dan is de master Design Driven Innovation de ideale aanvulling op je bachelor.
NHL StendenMaster Educational Leadership voltijd Leeuwarden
Werk je als leidinggevende in het onderwijs en wil jij jouw leiderschapscompetenties verder ontwikkelen op masterniveau? Dan is de Master Educational Leadership jou op het lijf geschreven.
NHL StendenMaster in International Leisure, Tourism and Events Management voltijd Leeuwarden
Kies je voor de master International Leisure, Tourism & Events Management van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een unieke masteropleiding waar toerisme, vrijetijd en events centraal staan.
NHL StendenMaster International Hospitality and Service Management voltijddeeltijd Leeuwarden
NHL Stenden's master in International Hospitality & Service Management programme aims to meet the needs of a dynamic international industry and of students progressing from undergraduate degrees.
NHL StendenMaster Kunsteducatie deeltijd 
Kies je voor de master Kunsteducatie van NHL Stenden dan versterk jij je educatieve, innoverende en onderzoekende kwaliteiten binnen de artistieke onderwijswereld.
NHL StendenMaster Learning & Innovation deeltijd Leeuwarden
Kies je voor de master Learning and Innovation van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waarin jij je ontwikkelt tot professional die zich inzet voor duurzame onderwijsinnovatie.
NHL StendenMaster Leraar Algemene Economie deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Algemene Economie van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Duits deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Duits van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Engels deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Engels van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Frysk deeltijd Groningen
NHL StendenMaster Leraar Natuurkunde deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Natuurkunde van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Nederlands deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Nederlands van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Wiskunde deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Wiskunde van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Marine Shipping Innovations deeltijd 
Kies je voor de master Marine Shipping Innovations dan duik jij onder in de innoverende maritieme wereld. Jij staat aan het roer van je persoonlijke leerroute, die je volop nieuwe kansen biedt.
NHL StendenMaster Pedagogiek deeltijd Zwolle
Kies je voor de master Pedagogiek van NHL Stenden Hogeschool dan leer jij op hoog niveau theorie en inzichten te verwerven en draag je bij aan innovaties op het gebied van opvoeding en onderwijs.
NHL StendenMaster Polymer Engineering deeltijd Emmen
Kies je voor de master Polymer Engineering van NHL Stenden Hogeschool, dan ontwikkel jij je tot een expert op het snijvlak van chemie en polymeertechnologie.
NHL StendenMaster Serious Gaming deeltijd Leeuwarden
NHL StendenMaster Social Work deeltijd Leeuwarden
Kies je voor de master Social Work van NHL Stenden Hogeschool dan ontwikkel jij nieuwe aanpakken voor complexe vraagstukken en kun je beleidsplannen vertalen naar de praktijk.