Deze opleiding

Kies je voor de master Learning and Innovation van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waarin jij je ontwikkelt tot professional die zich inzet voor duurzame onderwijsinnovatie.

open_in_newwebsite

locatieLeeuwarden
diplomaM
typeregulier, 60 EC
start1 september
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur2 jaar deeltijd
accreditatiesNVAO
croho-code44136
Het onderwijs heeft dringend behoefte aan leraren die vanuit de onderwijspraktijk, innovaties tot stand te brengen. Bij ons word jij die professional die de innovatiecapaciteit van scholen versterkt. Je kunt de studie combineren met je eigen baan in het onderwijs en behaalt zo in twee jaar je master degree. Je ontwikkelt jezelf in de rol als 'horizontaal leider' en 'onderzoekende professional'. Na afloop van de studie ben je van grote waarde voor scholen die klaar zijn om verantwoord en duurzaam te veranderen!

Waarom aan de NHL Stenden?

Het is een twee jaar durende master opleiding. Deze master leidt docenten op tot initiator en begeleider van innovaties die het onderwijs verbeteren, vernieuwen en/of veranderen. In deze master opleiding staan de rollen horizontaal leider en onderzoekende professional centraal.

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.

Toelating en kosten

startmomenten

1 september 2019

collegegeld nog niet bekend

1 september 2020

collegegeld nog niet bekend

toelaatbare profielen
hbo bachelorU beschikt over een diploma Bachelor of Education of een ander bachelordiploma, aangevuld met een didactische aantekening. Verder hebt u werkervaring en een relevante werkplek voor minimaal 0,5 fte. Binnen uw werkplek bent u betrokken bij onderwijsinnovatie, schoolontwikkeling en begeleiding van collega's.

Kandidaten die niet over een bachelordiploma beschikken kunnen alsnog worden toegelaten tot de master. Zij doen dan een toelatingsonderzoek.

toelatingseisen

toelatingsgesprek
Na aanmelding wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Daarin toont u aan op welke wijze uw werkgever u ondersteunt en faciliteert. Na afloop van de intake ontvangt u een advies, waarop u besluit of u zich wilt inschrijven.

vooropleiding
Bachelordiploma vereist.

werkervaring
Minimaal 3 jaar werkervaring in het onderwijs.

Keuzehulp

Unsplashed background img 2

Studievergelijker

1/2 NHL Stenden
Master Learning & Innovation
gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
2/2 Stenden
Master of Learning and Innovation
gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
disclaimer: bovenstaande cijfers en beoordelingen zijn aangeleverd door de opleidingen zelf. Wij kunnen de juistheid niet garanderen.

Feiten en / studie in cijfers

studentoordelen

bron: Nationale Studenten Enquete
deze
opleiding
landelijk
algemeen oordeel4.24.0
inhoud3.93.9
docenten4.24.1
studiefaciliteiten3.53.5
studielast3.53.5
studiebegeleiding3.83.7
De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten.
In 2017 hebben meer dan 280.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling.

Master Learning & Innovation aan de NHL Stenden Hogeschool is beoordeeld door 25 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 4.2 uit 5.

Na de studie

Unsplashed background img 2
Na het behalen van de master diploma kunt u onder andere aan de slag als docent met extra taken, teamleider en projectleider.

Contact

Pietrick Wiersma
E: mli@stenden.com
T: 0619283837
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite