Caroloopbaan

Mensen in beweging brengen is mijn drijfveer. Door het stellen van vragen en het geven van opdrachten daag ik mensen dan ook uit om in beweging te komen. Ik wil mensen aanzetten tot nadenken over zichzelf, ze bewust maken van de keuzes die ze maken en de kwaliteiten die ze bezitten. Met als doel hen vanuit eigen verantwoordelijkheid stappen te laten nemen in de gewenste richting.

Mijn benadering is respectvol en betrokken, maar ook direct en confronterend. Daarnaast vind ik het belangrijk mensen serieus te nemen en echt te luisteren. Ik ga uit van iemands mogelijkheden. Tijdens mijn trajecten, gaat de cliënt zelf op onderzoek, en ben ik als het ware een gids op weg naar de mogelijkheden die er – altijd – zijn.

Ieder traject is een avontuur dat we samen aangaan. Wil dit avontuur boeiend, maar zeker ook plezierig zijn, moet het wel klikken. Ik schrijf hieronder iets over mijn achtergrond en ervaring, maar of je werkelijk met mij in zee wilt kan je pas beslissen als we persoonlijk kennisgemaakt hebben. Schroom daarom niet om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me te maken!
Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!

> website van Caroloopbaan