Pluk Training en Coaching

Je bent bijna klaar met je middelbare school, en dan? In de zee van mogelijkheden is het soms moeilijk kiezen... Wat past bij mij, wat vind ik echt leuk? Vanaf nu hoef je daar niet meer alleen over na te denken!

Bij Pluk kan je sinds kort terecht voor Studiekeuze Begeleiding. Het is zó belangrijk om een goeie keuze te maken voor een vervolgopleiding! En niet eentje die gebaseerd is op de verkeerde redenen, maar eentje die zo goed mogelijk aansluit bij jou als persoon.

Bij de begeleiding staat de student/scholier/klant dan ook centraal: wat wil ik zelf, wat kan ik zelf, wat zijn mijn interesses. Om op een leuke manier antwoorden te krijgen op deze vragen kan PLUK gebruikmaken van een zelf ontwikkeld Studiekeuze Spel.

PLUK biedt een plek waar iemand gewoon zichzelf kan zijn, waar naar hem/haar geluisterd wordt en met zijn/haar wensen rekening wordt gehouden. Iedereen die twijfelt over zijn/haar studiekeuze is welkom, van scholieren, die nog moeten gaan kiezen, tot studenten, die wellicht nog niet de juiste keuze hebben gemaakt.

Een gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. En gemiddeld zijn er 2 gesprekken nodig om achter je studiekeuze te komen. De gesprekken kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden.

> website van Pluk Training en Coaching