16 resultaten

ArtEZArchitectuur deeltijd Arnhem
Een architect denkt groot en op een conceptueel niveau. Hij is bij uitstek een ontwerper. Zelf architect worden of werken bij een architectenbureau? Volg de Master Architectuur aan de Academie van Bou
ArtEZArtist Educator voltijd Arnhem
International Masters' Artist Educator (IMAE) is een innovatieve master, gericht op het inzetten van kunst in hedendaagse spanningsvolle contexten. IMAE is een interdisciplinair praktijkgericht progra
ArtEZDAI Art Praxis voltijd Arnhem
Het Dutch Art Institute (DAI) Art Praxis biedt een uniek model voor artistiek onderzoek, kritische theorie en experiment.
ArtEZDAI Art Praxis (master of Arts in Fine Art and Design) voltijd Arnhem
DAI ontwikkelt zich vanuit een doorlopend proces van (af)leren dat aan het begin van de 21e eeuw in relatief isolement begon op een universiteitscampus in de bossen van Oost-Nederland, is vandaag de d
ArtEZFashion Design voltijd Arnhem
Fashion is one of the most influential forms of expression in our culture. Serving as a mirror of our time, fashion is regarded as a metaphor of what goes on in society.
ArtEZFashion Strategy voltijd Arnhem
Fashion is one of the most influential forms of expression in our culture. Serving as a mirror of our time, fashion is regarded as a metaphor of what goes on in society.
ArtEZInterieurarchitectuur voltijd Arnhem
Als interieurarchitect word je in toenemende mate geconfronteerd met specifieke (onderzoeks-)vragen die verder gaan dan het directe ontwerp en de vormgeving.
ArtEZJazz & Pop voltijd Arnhem
De masterstudie Jazz & Pop daagt je uit om het beeld, dat je van jezelf hebt, in de beroepspraktijk te toetsen, te onderzoeken en aan te scherpen.
ArtEZKlassieke Muziek voltijd Zwolle
De masterstudie Klassieke Muziek daagt je uit om het beeld, dat je van jezelf hebt, in de beroepspraktijk te toetsen, te onderzoeken en aan te scherpen.
ArtEZKunsteducatie deeltijd Zwolle
De masteropleiding Kunsteducatie is een tweejarige deeltijdopleiding. De master biedt professionals in de kunsteducatie een uitdagend interdisciplinair programma aan.
ArtEZMuziektheater voltijd Arnhem
De masterstudie Muziektheater daagt je uit om het beeld, dat je van jezelf hebt, in de beroepspraktijk te toetsen, te onderzoeken en aan te scherpen.
ArtEZMuziektherapie voltijd Enschede
De Master Muziektherapie biedt muziektherapeuten een uitdagende vervolgstudie. De opleiding is ook een interessante omscholing voor musici en muziekdocenten.
ArtEZThe sound of Innovation voltijd Enschede
Create your own impact! Binnen de master The Sound of Innovation ontwikkel je innovatieve producten en projecten. Muziek is het vertrekpunt. We dagen je uit om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkhede
ArtEZTheatre Practices voltijd Arnhem
Ben je regisseur, choreograaf, danser, acteur of theatermaker? Ontdek de Master Theatre Practices voor verdieping via theorie en onderzoek.
ArtEZTypografie voltijd Arnhem
De Werkplaats Typografie is een tweejarig masterprogramma dat getalenteerde grafisch ontwerpers die voor zichzelf willen beginnen de kans biedt om hun eigen stijl verder te ontwikkelen.
ArtEZTypography voltijd Arnhem
Tijdens de twee jaar van het studieprogramma, definiƫren de deelnemers zowel de inhoud als de voorwaarden van hun internationale ontwerppraktijk.