23 resultaten

HANAdvanced Nursing Practice duaal Nijmegen
Wil je als verpleegkundige een stap verder gaan in het behandelen van patiënten en organiseren en evalueren van de directe patiëntenzorg? Word Nurse Practitioner en kies voor de 2-jarige master.
HANApplied Data Science deeltijd Arnhem
Data is key in het bedrijfsleven. Ontwerp en implementeer datagedreven oplossingen voor het innoveren van organisaties of het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.
HANBegeleidingskunde deeltijd Nijmegen
De Master Begeleidingskunde (Master Human & Organizational Behavior) leidt je op tot professioneel begeleider op alle niveaus.
HANBusiness Sales deeltijd Arnhem
Met de Master Business Sales ontwikkel jij je tot cruciale schakel in het verbinden van stakeholders in het b2b-sales ecosysteem met als doel het creëren van duurzame waarde.
HANCirculaire Economie voltijd Arnhem
Met de HAN Master Circulaire Economie word je opgeleid tot 'change agent': een veranderaar die de transitie naar de circulaire economie helpt versnellen.
HANCircular Economy voltijd Arnhem
Met de Engelstalige Master Circular Economy leer jij hoe je bedrijven laat bijdragen aan de wereldwijde transitie naar een circulaire economie. Met deze opleiding behaal je in een jaar je Master of Sc
HANEngineering Systems voltijd Arnhem
Wil je de laatste ontwikkelingen in een industriële omgeving leren toepassen? Deze Engelstalige Master leidt op tot Master of Science en kent drie uitstroomprofielen.
HANEngineering Systems: Sustainable Energy voltijd Arnhem
HANLeraar Algemene Economie duaal Nijmegen
HANLeraar Economie - Eenjarige kopopleiding VT voltijd Nijmegen
Wil jij leraar worden in 1 jaar? Dat kan bij de HAN! Als je recent een hbo- of wo-opleiding hebt afgerond die aansluit bij een schoolvak, kun je in 1 jaar je tweedegraads onderwijsbevoegdheid halen.
HANLeraar Engels duaal Nijmegen
Wil je als 2e-graads docent verder groeien, persoonlijk én professioneel? Wil je je 1e-graads bevoegdheid halen? Kies voor de Master Leraar Engels bij de HAN.
HANLeraar Nederlands duaal Nijmegen
Wil je als 2e-graads docent verder groeien, persoonlijk én professioneel? Wil je je 1e-graads bevoegdheid halen? Kies voor de Master Leraar Nederlands bij de HAN.
HANLeraar Wiskunde duaal Nijmegen
Met de Master Leraar Wiskunde haal jij je 1e-graads bevoegdheid voor havo- of vwo-bovenbouw, vavo, mbo of hbo. Je verdiept je vakkennis en vergroot je didactische vaardigheden.
HANManagement & Innovatie in Maatschappelijke Organisaties deeltijd Nijmegen
Je leert operationele vraagstukken te behandelen en tactisch-strategisch te denken. Je anticipeert op maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en vertaalt deze naar een organisatiestrategie.
HANMolecular Life Sciences voltijd Nijmegen
Een Master of Science halen in Molecular Life Sciences via de combinatie van leren en werken. Zowel te volgen in deeltijd (naast je baan) of in voltijd (met intensieve stage).
HANMusculoskeletale Revalidatie deeltijd Nijmegen
Werk je als fysiotherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen het musculoskeletale domein? Meld je aan voor de Master Musculoskeletale Revalidatie van de HAN.
HANNeurorevalidatie & Innovatie deeltijd Nijmegen
Complexere zorgvragen, nieuwe kennis en innovaties zijn nodig. Volg de Master Neurorevalidatie en Innovatie en wordt de expert die innovaties naar de werkvloer brengt.
HANOntwerpen van Eigentijds Leren deeltijd Nijmegen
Als leraar wil jij het onderwijs afstemmen op de leerbehoeftes van leerlingen. Hen de regie laten hebben over hun eigen leerproces. Met inzet van technologie en wetenschap.
HANPedagogiek deeltijd Nijmegen
Werk je als professional in de jeugd- of gehandicaptenzorg? Of werk je in het onderwijs (speciaal onderwijs, PO, VO, MBO, HBO)? Ontwikkel jezelf tot pedagogisch generalist. Volg de Master Pedagogiek.
HANPhysician Assistant duaal Nijmegen
Als Master Physician Assistant leer je medisch te redeneren en ontwikkel je medische vaardigheden waarmee je artsen kunt ondersteunen in hun werkzaamheden.
HANSocial Work deeltijd Nijmegen
Ben jij die professional die het sociaal werk wil verbeteren en de positie van sociaal werkers wil versterken? Start met de Master Social Work.
HANSport- en Beweeginnovatie voltijd Arnhem
Wil je als sport- en beweegprofessional vernieuwing brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Start dan met de 1-jarige Voltijd Master Sport- en Beweeginnovatie.
HANVaktherapie deeltijd Nijmegen
De Master Vaktherapie brengt jou als vaktherapeut en je vak naar een hoger plan. Met visie en onderzoek onderbouw en professionaliseer je vaktherapie en leer je adequaat innoveren.