6 associate degrees keyboard_arrow_right

64 bachelors keyboard_arrow_right

18 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen.

De HvA is een centrum van verbinding tussen disciplines, tussen uiteenlopende mensen en het werkveld in en om Amsterdam.Zo biedt de HvA studenten én medewerkers alle faciliteiten om hun talent te kunnen ontplooien in studie en werk. Midden in de grote stad krijgen studenten en medewerkers de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.
logo

Studievoorlichting

Studievoorlichting
Weesperzijde 190
1097 DZ Amsterdam

e: studievoorlichting@hva.nl
t: 020-595 1405
w: master website

algemene open dagen

Unsplashed background img 2
Open dag: kennismaken op locatie

Hogeschool van Amsterdam Amsterdam

Kom op zaterdag 11 december een kijkje nemen bij de opleiding(en) die je interessant vindt. Je kunt je aanmelden voor een rondleiding, informatiemarkt, proefcollege en/of meet en greet. Heb je moeite met kiezen? Meld je dan aan voor een gesprek met een keuzecoach.

Open dag HvA

Hogeschool van Amsterdam

Kom op zaterdag 12 februari naar de open dag van de HvA. Kom kennismaken met de opleidingen. Volg presentaties, proef de sfeer in de gebouwen en stel je vragen aan docenten en studenten. Moeite met kiezen? Ga dan in gesprek met een keuzecoach.

Open avond HvA

Hogeschool van Amsterdam

Kom op dinsdag 12 april naar de open avond van de HvA. Kom kennismaken met de opleidingen. Volg presentaties, proef de sfeer in de gebouwen en stel je vragen aan docenten en studenten. Moeite met kiezen? Ga dan in gesprek met een keuzecoach.

bekijk volledige agenda

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
46071studenten
23412man
22659vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
4996eerstejaars man
5207eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015

organisatie

Unsplashed background img 2