23 resultaten

HANAdvanced Nursing Practice duaal Nijmegen
Wil je als verpleegkundige een stap verder gaan in het behandelen van patiënten en organiseren en evalueren van de directe patiëntenzorg? Word Nurse Practitioner en kies voor de 2-jarige master.
HANBegeleidingskunde deeltijd Nijmegen
De Master Begeleidingskunde (Master Human & Organizational Behavior) leidt je op tot professioneel begeleider op alle niveaus.
HANCirculaire Economie voltijd Nijmegen
Met de HAN Master Circulaire Economie word je opgeleid tot 'change agent': een veranderaar die de transitie naar de circulaire economie helpt versnellen.
HANEngineering Systems voltijd Arnhem
Wil je de laatste ontwikkelingen in een industriële omgeving leren toepassen? Deze Engelstalige Master leidt op tot Master of Science en kent vijf uitstroomprofielen.
HANEngineering Systems: Automotive Systems voltijd Arnhem
Wil je als engineer een brug slaan tussen research, development, design en marketing in de Automotive-branche? Volg de Master Engineering Systems: Automotive Systems.
HANEngineering Systems: Control Systems voltijd Arnhem
De Engelstalige voltijd Mastertrack Control Systems leert je alles over geavanceerde regelsystemen en technieken.
HANEngineering Systems: Embedded Systems voltijd Arnhem
HANEngineering Systems: Lean Engineering voltijd Arnhem
The Master Lean Engineering builds upon the your knowledge as a technical bachelor, deepens this knowledge and provides you with tools to improve manufacturing design and product development.
HANEngineering Systems: Sustainable Energy voltijd Arnhem
HANLeraar Algemene Economie duaal Nijmegen
HANLeraar Engels duaal Nijmegen
Wil je als 2e-graads docent verder groeien, persoonlijk én professioneel? Wil je je 1e-graads bevoegdheid halen? Kies voor de Master Leraar Engels bij de HAN.
HANLeraar Nederlands duaal Nijmegen
Wil je als 2e-graads docent verder groeien, persoonlijk én professioneel? Wil je je 1e-graads bevoegdheid halen? Kies voor de Master Leraar Nederlands bij de HAN.
HANLeraar Wiskunde duaal Nijmegen
Wil je als 2e-graads docent verder groeien, persoonlijk én professioneel? Wil je je 1e-graads bevoegdheid halen? Kies voor de Master Leraar wiskunde bij de HAN.
HANManagement & Innovatie in Maatschappelijke Organisaties deeltijd Nijmegen
Je leert operationele vraagstukken te behandelen en tactisch-strategisch te denken. Je anticipeert op maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en vertaalt deze naar een organisatiestrategie.
HANMolecular Life Sciences voltijd Nijmegen
Een Master of Science halen in Molecular Life Sciences via de combinatie van leren en werken. Zowel te volgen in deeltijd (naast je baan) of in voltijd (met intensieve stage).
HANMusculoskeletale Revalidatie deeltijd Nijmegen
Werk je als fysiotherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen het musculoskeletale domein? Meld je aan voor de Master Musculoskeletale Revalidatie van de HAN.
HANNeurorevalidatie & Innovatie deeltijd Nijmegen
Werk je met neurologische patiënten? Wil je vanuit je deskundigheid in een voortrekkersrol de zorg rondom deze patiënten verbeteren? Volg bij de HAN de Master Neurorevalidatie en Innovatie.
HANOntwerpen van Eigentijds Leren deeltijd Nijmegen
Als leraar wil jij het onderwijs afstemmen op de leerbehoeftes van leerlingen. Hen de regie laten hebben over hun eigen leerproces. Met inzet van ict en nieuwe technologie.
HANPedagogiek deeltijd Nijmegen
Werk je als professional in de jeugd- of gehandicaptenzorg? Of werk je in het onderwijs (speciaal onderwijs, PO, VO, MBO, HBO)? Ontwikkel jezelf tot pedagogisch generalist. Volg de Master Pedagogiek.
HANPhysician Assistant duaal Nijmegen
Als Master Physician Assistant leer je medisch te redeneren en ontwikkel je medische vaardigheden waarmee je artsen kunt ondersteunen in hun werkzaamheden.
HANSocial Work deeltijd Nijmegen
Ben jij die professional die het sociaal werk wil verbeteren en de positie van sociaal werkers wil versterken? Start met de Master Social Work.
HANSport- en Beweeginnovatie voltijd Arnhem
Wil je als sport- en beweegprofessional vernieuwing brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Start dan met de 1-jarige Voltijd Master Sport- en Beweeginnovatie.
HANVaktherapie deeltijd Nijmegen
De Master Vaktherapie brengt jou als vaktherapeut en je vak naar een hoger plan. Met visie en onderzoek onderbouw en professionaliseer je vaktherapie en leer je adequaat innoveren.