25 resultaten

NHL StendenComputer Vision & Data Science voltijd Leeuwarden
Ben jij geïnteresseerd in het met kunstmatige intelligentie automatiseren van visuele inspecties en heb je een bachelor in een gerelateerd technisch domein? Kies voor Computer Vision & Data Science
NHL StendenMaritime Innovations deeltijd Terschelling
Kies je voor de master Maritime Innovations dan duik jij onder in de innoverende maritieme wereld. Jij staat aan het roer van je persoonlijke leerroute, die je volop nieuwe kansen biedt.
NHL StendenMaster Content & Media Strategy voltijd Leeuwarden
This is a 1-year master programme for students who want to become an expert content and media strategist. In this course, you will learn how media content can contribute to organisations.
NHL StendenMaster Design Driven Innovation voltijd Leeuwarden
Wil jij expert worden in het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken? Wil je samen met andere vakgebieden duurzame innovaties ontwerpen? Kies dan de master Design Driven Innovation!
NHL StendenMaster Educational Leadership deeltijd Leeuwarden
Werk je als leidinggevende in het onderwijs en wil jij jouw leiderschapscompetenties verder ontwikkelen op masterniveau? Dan is de Master Educational Leadership jou op het lijf geschreven.
NHL StendenMaster Health Innovation voltijd Leeuwarden
Word je enthousiast van de digitale mogelijkheden die de zorg beter kunnen maken, zoals een serious game die revalideren leuker maakt? Dan is deze master iets voor jou!
NHL StendenMaster in International Leisure, Tourism and Events Management voltijd Leeuwarden
Kies je voor de master International Leisure, Tourism & Events Management van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een unieke masteropleiding waar toerisme, vrijetijd en events centraal staan.
NHL StendenMaster International Hospitality and Service Management voltijd Leeuwarden
If you are service-minded, critical, and curious, and always have your customer's interest in mind, this master's degree is perfect for you. It is a springboard for a successful and dynamic career.
NHL StendenMaster International Hospitality and Service Management deeltijd Leeuwarden
If you are service-minded, critical, and curious, and always have your customer's interest in mind, this part-time master programme is perfect for you. Combine your work and studies.
NHL StendenMaster Kunsteducatie deeltijd Groningen
Kies je voor de master Kunsteducatie van NHL Stenden dan versterk jij je educatieve, innoverende en onderzoekende kwaliteiten binnen de artistieke onderwijswereld.
NHL StendenMaster Learning & Innovation deeltijd Leeuwarden
Kies je voor de master Learning and Innovation van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waarin jij je ontwikkelt tot professional die zich inzet voor duurzame onderwijsinnovatie.
NHL StendenMaster Learning & Innovation (Speciaal traject International teacher Education) deeltijd Leeuwarden
Wil je in een groep gelijkgestemde studenten jouw onderwijservaring op internationale scholen koppelen aan relevant en eigentijds onderzoek?
NHL StendenMaster Leraar Algemene Economie deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Algemene Economie van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Duits deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Duits van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Engels deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Engels van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Fries deeltijd Groningen
NHL StendenMaster Leraar Natuurkunde deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Natuurkunde van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Nederlands deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Nederlands van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Leraar Wiskunde deeltijd Groningen
Kies je voor de master Leraar Wiskunde van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een flexibele studie waar je jouw eigen visie op het onderwijs en jouw vakgebied ontwikkelt.
NHL StendenMaster Pedagogiek deeltijd Groningen
Kies je voor de master Pedagogiek van NHL Stenden Hogeschool dan leer jij op hoog niveau theorie en inzichten te verwerven en draag je bij aan innovaties op het gebied van opvoeding en onderwijs.
NHL StendenMaster Social Work deeltijd Leeuwarden
Kies je voor de master Social Work van NHL Stenden Hogeschool dan ontwikkel jij nieuwe aanpakken voor complexe vraagstukken en kun je beleidsplannen vertalen naar de praktijk.
NHL StendenPolymer Engineering deeltijd Emmen
Kies je voor de master Polymer Engineering van NHL Stenden Hogeschool, dan ontwikkel jij je tot een expert op het snijvlak van chemie en polymeertechnologie.
NHL StendenSerious Gaming voltijd Leeuwarden
Wil jij leren hoe je gaming kunt inzetten voor serieuze doeleinden, bijvoorbeeld om het gedrag van mensen te veranderen?
NHL StendenSocial Work voltijd Groningen
Wil je jezelf ontwikkelen tot een stevige professional die mensen verbindt om te werken aan complexe maatschappelijke vraagstukken?
NHL StendenStrategische Communicatie voltijd Leeuwarden
Zie jij de wereld als één groot speelveld vol spannende veranderingen? Ben je altijd nieuwsgierig naar maatschappelijke veranderingen – zowel nu als in de toekomst? Ontdek onze nieuwe master!