Deze opleiding

Kies je voor de master Health Innovation van NHL Stenden Hogeschool dan duik jij onder in de grenzeloze digitale mogelijkheden binnen jouw vakgebied.

open_in_newwebsite

locatieLeeuwarden
diplomaMA
typeregulier, 60 EC
start1 september
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur2 jaar deeltijd
accreditatiesNVAO
croho-code40120
Chatten met je behandelaar, een online behandelmodule volgen of trainen met een virtual reality-bril; digitale innovatie is niet meer weg te denken uit de zorg- en welzijnssector. Met de master Health Innovation ontdek jij welke kansen er liggen om met slimme technologische uitvindingen je vakgebied te verbeteren. Creatief, innovatief en baanbrekend; jij gaat de uitdaging aan.

De wereld van zorg en welzijn verandert ingrijpend. Om goede zorg en ondersteuning te blijven bieden, wordt de inzet van technologieƫn zoals smartwatches, en online hulpverlening steeds belangrijker. In deze masteropleiding leer je een brug te slaan tussen technologie en de sociale kant van deze ontwikkelingen.
Deze opleiding heeft meerdere vormen :

Waarom aan de NHL Stenden?

- Praktijkgerichte opleiding.
  • Vaste lesdag en e-consulting.
  • Goede begeleiding.

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.

Na de studie

Unsplashed background img 2

Beroepsperspectief / arbeidsmarkt

De opleiding is gericht op professionals uit de zorg- en welzijnssector, zoals hulp- of zorgverleners, teamleiders, managers of stafmedewerkers. Met een masterdiploma Health Innovation ben je in staat om een voortrekkersrol te nemen als ontwerper en regisseur van vernieuwingsprocessen. Met knowhow vanuit de praktijk ben je de verbinder en vertaler tussen alle partijen die betrokken zijn bij deze ontwikkelingen.

Contact

studie-informatie
E: studentinfo@nhlstenden.com
T: 088-991 7000
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite